5 d’agost del 2015

Etiquetes per a decorar regals


Avui us porto la guinda del pastís!
A nosaltres crafters ens encanta això de fer regals, no em refereixo a comprar-los, que també ens agrada! Si no a aquells regals realment especials, els que donen voltes pel nostre cap durant dies, escollim amb cura els materials, ens esmercem per que quedin perfectes i no deixem de pensar en el seu destinatari. 

Aquestes petites joies irrepetibles es mereixen el millor dels embolcalls, ja pot ser un gruixut paper craft per donar un estil rústic-chic, dos-centes capes de paper de cruixent paper de seda o la més brillant de les cel·lofanes, però l'embolcall no està acabat fins que poses l'etiqueta amb el nom. I després de tanta feina no val agafar una etiqueta de la impressora per escriure el nom a boli!

Un bonic pastís mereix una guinda ben lluent, avui en forma d'etiqueta, com sempre un projecte senzill que no us demanarà massa temps i dins del grup Recipatch" perquè aprofitarem retalls i materials que d'una altra manera acabarien a la brossa.



Comencem!


1. Necessitarem;


- Trossets dels diferents teixits que hem fet servir en el nostre projecte. (L'avantatge és que ja estaran coordinats i quedaran a conjunt amb el regal principal.)

- Algun material que ens hagi pogut sobrar, uns botons petits, una prova de brodat, els retalls d'una aplicació i alguna petita cinta o punta.

(Si no teniu màquina per brodar el nom sempre el podeu brodar a mà o a punt de creu)

- Un teixit gruixut per fer la base de l'etiqueta, jo he fet servir un cotó de molt gramatge anomenat "canvas" perquè li doni cos.






2. Marquem la silueta de l'etiqueta al teixit base i la retallem.

3. Fem un repunt a to per tot el voltant de l'etiqueta.
Col·loquem els diferents elements i anem cosint-los.

4. Afegim el nom brodat o estampat.

5. Per rematar posarem un ullet a la part superior (per passar el cordill) o, si no tenim máquina de posar ullets, podem fer un trau circular a mà o a màquina que també queda molt bufó.

I ja teniu la guinda pel vostre pastís!

Així em va quedar a mi.


Es un detall molt maco que després podran fer servir per marcar la seva bossa a l'escola o penjar de la porta de la seva habitació.


Esper-ho que us hagi agrada't!



Unes quantes idees més...


En aquest model he optat per posar un ullet metàlic, les lletres estan fetes amb la técnica d'estampació, ara és molt fàcil trobar petits sets per estampar lletres, no cal gastar-se masses diners aquest en particular el vaig trobar a una botiga "Tiger" per 3€.
Els colors més sobris i el toque texà ens ajudarà a que quedi més masculí.



I la versió amb lletres estampades per nena;
 Tot i que també he escollit colors sobris, les puntes i la papallona li donen un aire molt més romàntic.


3 comentaris:

  1. Buenas noches y gracias por el tutorial. Me gustaría preguntarte dónde se puede comprar la máquina para poner ojetes. Muchas gracias y que pases un feliz verano. Saludos,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Maria,
      Pues lo puedes pedir en tu tienda de patchwork habitual, aunque si vives en Barcelona te aconsejo pasarte por Sew & Patch en la calle Aragón, 117. Allí tienen un modelo que me encanta porque te sirve tanto para los ojetes como para poner un gran surtido de cierres a presión. Y si estas de vacaciones puedes visitar su pagina web http://www.sewpatch.com/

      Elimina
  2. Muchas gracias, como no vivo en Barna. voy a visitar su página.

    ResponElimina