21 de novembre del 2012

Bossa de viatge imfantil



M’agrada viatjar ho he fet des de sempre, tot i que no sempre m’ha agrada’t. Els meus pares ens portaven on ells anaven i gaudien visitant ciutats, museus, esglésies, glacials i muntanyes. Devia de tenir set anys quan la meva àvia em va regalar la meva primera bossa de viatge, era de color verd amb un estampat de rodonetes, era prou ample per guardar un jersei, el moneder, un llibre, ulleres de sol i tenia forces butxaques, encara recordo les paraules de la meva àvia “aquí pots portar els mocadors, en el de la cremallera porta sempre unes monedes i així no hauràs de treure el moneder per donar propines, al darrere tens unes butxaques planes pels planols o la tarja d’embarcament…” Li encantava viatjar,  sentia passió per la cultura i per aprendre. Jo en aquell moment no me’n adonava, prou feina tenia per seguir el ritme de les visites i trobar amb que distreure’m en les llarguíssimes hores sobre la carretera. La bossa va ser una fidel aliada, sortia plena de llaminadures i llibres i tornava amb plànols i petits records embolicats en paper de seda.
Ara entenc la passió per viatjar de la meva àvia, la que va transmetre al meu pare i ara soc jo la que arrossego la meva familia a visitar pobles i ciutats.

 Per això vaig pensar que ja era hora de fer-li una bossa de viatge a les meves nenes, una de ben equipada per que puguin distreure’s a dibuixar o pintar no només durant un viatge, es molt pràctica per esperar quan es retarda la visita al metge o quan es queden a casa de la tieta una tarda.




 Esper-ho que us agradi!



Si us agrada aquest set el podeu trovar a la vostra botiga de patchwork o a la botiga virtual
 www.ideaspatch.com dins de ”set y patrones” – novedades.




 

2 comentaris: